Mijn eerste tantra massage

Mijn eerste tantra massage

Het hotel bood een traditionele Indonesische massage aan. Mijn gastheer wees me hierop en raadde mij die verwennerij aan. Ik kan kiezen uit verschillende kruiden en werd door een lieftallige dame naar een kamer gebracht. “Please undress completely and wrap that towel around your waist. The masseuse will be right here in a minute”. Ik deed wat me werd gevraagd toen een mooi klein meisje binnenkwam. “Hi Sir, I am Anisa, I will was your feet First oke?”. Anisa plaatste mijn voeten in een kom warm water knielde en waste ze. Haar decolleté verraadde een paar prachtige stevige borsten. Terwijl ze mijn voeten masseerde keek ze me geamuseerd aan.

“Sir you may lay down now.”Ik ging op mijn buik liggen en Anisa maakte mijn handdoek los van mijn middel en legde hem over mijn billen. Langzaam begon ze mijn benen te masseren van onder naar boven, tot vlak onder mijn ballen, been voor been. Daarna kwam ze tussen mijn benen zitten en masseerde mijn billen en onderrug, vervolgens mijn schouders. “You may turn around now” fluisterde ze en pakte mijn handdoek op. Toen ik op mijnrug lag werd de handdoek weer over mijn edele delen gelegd. Eerst masseerde ze mijn schouders terwijl mijn hoofd tegen haar borsten rustte. Ik begon aardig geil te worden en voelde iets groeien. Daarna waren mijn benen aan de beurt, ze sloeg de handdoek een beetje opzij op mijn hele been te kunnen masseren. Toen ze bovenaan mijn been was aangeland raakte ze per ongelijk mijn pik uit die zich inmiddels behoorlijk waas gegroeid. “Sorry Sir” zei ze met een geile blik in haar ogen. “I do not care sweetie” antwoordde ik, ”you like it?”. Ze giegelde, “you have a big dick Sir”. “You wanna play with it?” vroeg ik. “Not here Sir, than they will fire me”. “We can go to my room” zei ik met kloppend hart. “When are you free Anisa”. “At 8 o’clock sir” zei ze verlegen, “I need your dick”. Ze maakte de massage af en keek me daarna veelbelovend aan. Ik gaf haar mijn kamernummer en zei dat ik om 8 uur op haar zou wachten in mijn kamer.

Om 10 over 8 werd er aan de deur geklopt. Anisa stond voor de deur in een sexy jurkje, hoge hakken en een lach van oor tot uur. “How are you, Sir” giechelde ze. “You look great” zei ik terwijl ik haar binnen liet. Ik streelde haar rug en kuste haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn kussen gretig en voor ik het wist voelde ik haar tong in mijn mond en haar handen op mijn billen. Ik pakte haar op omdat ze zo klein was en ze sloeg haar benen om mijn heupen. We kusten elkaar hartstochtelijk, ze had er echt zin in. Ik pakte haar op en legde haar op bed, terwijl ik haar kuste streelde ik haar benen, die ze gewillig opende. Mijn hand ging omhoog en onder haar korte jurkje, wat had ze enkele prachtige benen. Ik gleed tussen haar benen en merkte dat ze geen slipje droeg. Toen ik haar gleufje beroerde stokte haar adem en stopte ze met kussen. Ik aarzelde maar ze bracht mijn hand naar haar kutje. Ze was al nat toen ik haar voorzichtig begon te vingeren; op het moment dat ik met mijn vinger haar klitje beroerde kreunde ze zacht.

Ik wilde haar eerst bewonderen, dus richtte ik me op en liet haar staan, langzaam liet ik de bandjes van haar jurk zakken. Mij viel op dat haar stijve tepels door haar jurkje afstaken. Toen ik de jurk liet zakken zag ik haar prachtige borsten met haartepels fier vooruit. Ze was geheel naakt onder haar jurkje. Ik liet haar even poseren en ze was prachtig. Ik zoende haar en ze beantwoordde dat gretig ondertussen knoopte ze mijn shirt los en daarna mijn broek. Ze voelde mijn pik en keek me verleidelijk aan. “Ooooh” zei ze “it is big”. “I like white men, they have big dicks”. Razendsnel kleed ik met uit en legde haar op bed. Ik kuste haar terwijl ik haar vingerde. Ze werd steeds geiler tot ze in mijn oor fluisterde: “I need your dick”.

Ze pakte mijn inmiddels kei harde piemel en omsloot hem met haar duim en wijsvinger. De topjes van haar duim raakten haarwijsvinger niet. Ze keek me verlekkerd aan maar zei een beetje benauwd “I have a tight pussy and your dick is so big”. Ondertussen masseerde ik haar klit waardoor ze kletsnat werd, “you are wet enough sweetie”ze ik “don’t worry”.